Windows 8 DVD Sürücü Görünmeme Problemi

Arkadaşlar, bazen bilgisayarımda dvd sürücü kayboluyor, ayrıca aygıt yöneticisinde ve disk yönetiminde de bulamıyorum.:confused: Bu birtek bende mi böyle, ve de çözümü var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler.

Güç seçeneklerinden high performance modunu seçtim (başka ayarı var mı?) kasayı da kontrol ettim ama hala aynı.

Bir de şu şekilde dener misiniz:

295bd.jpg

295c1.jpg

295ch.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunla ben de cebelleşiyorum. Her seferinde başlangıç onarma yapmak zorunda kalıyorum. File seçeneğinde ''change folder and searc options'' yok bende. Onu başka nerden bulabiliriz ?

Şu anda Windows 8 den yazıyorum. Windows 8 Professional + WMC den hiçbir sıkıntım yok. Yükseltme yaptım. Siz ilk sızan isoyu çektiniz sanırım, Windows 8 Pro yu çekin Windows 7 Ultimate den yükseltme yapılabiliyor. Yakında sürekli güncel Loader de çıkar. By daz mı çıkarır yoksa , orbit mi yoksa , başka birimi bilemem , ama çıkacaktır ve sürekli güncel olacaktır. Deep Freeze Standard şu anda Windows 8 e uyumlu değildir. Yapımcıya e - mail attım , diyorlarki Windows 8 26 ekimde perakendelere sunulsun , öyle çıkarırız. Umarım yakında fikir değiştirip en kısa zamanda çıkarırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata ender durumlarda Windows 7'de de oluyordu. 3. parti bir yazılımın registryde yaptığı bir değişiklikten oluyor. Reg düzeltme dosyası vardı bulursam upload ederim, yada biraz araştırın.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı