yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Windows'u ilk kurduğumda ayarlayabiliyordum sistem yenileme yaptım ve şu an ayarlıyamıyorum.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 yusufefe190 dedi: Windows'u ilk kurduğumda ayarlayabiliyordum sistem yenileme yaptım ve şu an ayarlıyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorumluluk size aittir.
yusufefe190 dedi: Windows'u ilk kurduğumda ayarlayabiliyordum sistem yenileme yaptım ve şu an ayarlıyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorumluluk size aittir.
yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Eren T. dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorumluluk size aittir Genişletmek için tıkla... Regedit'deki çoğ şeyi denedim.
Eren T. dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorumluluk size aittir Genişletmek için tıkla... Regedit'deki çoğ şeyi denedim.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 yusufefe190 dedi: Regedit'deki çoğ şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Videodaki çözümü denediniz mi?
yusufefe190 dedi: Regedit'deki çoğ şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Videodaki çözümü denediniz mi?
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 Sistem dahili ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz.
yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Eren T. dedi: Videodaki çözümü denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim byexe dedi: Sistem dahili ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... onuda denedim
Eren T. dedi: Videodaki çözümü denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim byexe dedi: Sistem dahili ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... onuda denedim
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #7 yusufefe190 dedi: denedim onuda denedim Genişletmek için tıkla... Pc'nin markası neydi?
yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #8 byexe dedi: Pc'nin markası neydi? Genişletmek için tıkla... casper Fareyi sağ üste götürüp açılan pencerede parlaklıağa gelirse Windows bu ekranda parlaklığı ayarlıyamıyor diyor
byexe dedi: Pc'nin markası neydi? Genişletmek için tıkla... casper Fareyi sağ üste götürüp açılan pencerede parlaklıağa gelirse Windows bu ekranda parlaklığı ayarlıyamıyor diyor
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #9 Windows updateleriniz tam mı?
yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #10 byexe dedi: Windows updateleriniz tam mı? Genişletmek için tıkla... Evet.