Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2012 #1 Windows 8 Pro x64 9200 Build'i kurdum. Fakat bir kaç yöntem ve çeşitli Key'ler denememe rağmen KMS Windows'umu etkinleştiremiyor. Bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar var mı ? Yoksa tekrar Windows 7 kuracağım. - - - Güncellendi - - - Her neyse tekrar Windows 7 kuracağım. Tüm RTM Key'leri Black List'e alınmış. Denemediğim yol kalmadı... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2012
Windows 8 Pro x64 9200 Build'i kurdum. Fakat bir kaç yöntem ve çeşitli Key'ler denememe rağmen KMS Windows'umu etkinleştiremiyor. Bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar var mı ? Yoksa tekrar Windows 7 kuracağım. - - - Güncellendi - - - Her neyse tekrar Windows 7 kuracağım. Tüm RTM Key'leri Black List'e alınmış. Denemediğim yol kalmadı...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 11 Ağustos 2012 #2 Orijinali 125 TL civarında. Ya da Windows 8 Loader'ı bekleyeceksin
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2012 #3 Burak Alkan dedi: Orijinali 125 TL civarında. Ya da Windows 8 Loader'ı bekleyeceksin Genişletmek için tıkla... Hayır çoğu kişi belirli keylerle aktif etmiş. Mantık hatası da burada o kadar kişi aynı Key'ler ile nasıl aktif etmiş... Benim denediğim tüm Key'ler KMS tarafından kara listeye alınmıştı. Neyse artık Ekim'e kadar bekleriz. Loader'la hallederim o zaman.
Burak Alkan dedi: Orijinali 125 TL civarında. Ya da Windows 8 Loader'ı bekleyeceksin Genişletmek için tıkla... Hayır çoğu kişi belirli keylerle aktif etmiş. Mantık hatası da burada o kadar kişi aynı Key'ler ile nasıl aktif etmiş... Benim denediğim tüm Key'ler KMS tarafından kara listeye alınmıştı. Neyse artık Ekim'e kadar bekleriz. Loader'la hallederim o zaman.