Windows 8 etkinleştirme

Bilgisayarcı

Hectopat
Yeniden windows 8 yüklemiş bulunmaktayım. Yüklediğim gibi ilk aklıma gelen etkinleştirmek idi acaba internetten loader indirsem dedim sonra technopat forumunda komut istemi sayesinde etkinleştirileceği yazıyordu. Ben de denedim ama sonuç malaesef olumsuz. Resimleri yükledim yardımcı olursanız çok iyi olur çünkü internetten crack indirmek istemiyorum, virüslü olma ihitimali çok yüksek oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 için Loader mevcut. Hatta güvenilir loader, MDL tarafından.

Forumda farklı etnkileştirme sunucuları mevcut. Onları deneyin. Bugüne kadar Windows 8 ile ilgili sorduğunuz bütün soruların cevabı forumda vardı, bunun da olduğu gibi.

Windows 8 için Loader mevcut. Hatta güvenilir loader, MDL tarafından.

Forumda farklı etnkileştirme sunucuları mevcut. Onları deneyin. Bugüne kadar Windows 8 ile ilgili sorduğunuz bütün soruların cevabı forumda vardı, bunun da olduğu gibi.

Daz hiç olmaz demişti onun için Loader yok diye yanıt yazdım.

Aslında doğru, DAZ Loader olmaz dedi. MS Toolkit zaten bir Loader'dan ziyade bir KMS emülatörü. Ama çalışıyor...

Ben bunu sadece Microsoft Office için sanıyordum.
Daz hiç olmaz demişti onun için hiç ilgilenmedim.
Zaten beleş mwc key almıştım windows 8 için onu kullandım.
İleride gerekirse aklımızda bulunsun.

Kısa açıklama için teşekürler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı