Çözüldü Windows 8 Explorer.EXE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar,
Windows 8 Pro kullanıyorum bilgisayarı aldıktan bir süre sonra nedendir bilmiyorum ama bilgisayarı başlattığım sırada Explorer.EXE diye bir hata alıyorum. Hata kutucuğunda hiçbir şey yazmıyor, sadece uyarı işareti ve Explorer.EXE yazısı var, bir de tamam tuşu var tıkladıktan sonra bilgisayar normal seyirine dönüyor. Eğer "Tamam" tuşuna basmassam hiçbir program açılmıyor. Bunu nasıl düzeltirim?

ÇÖZÜM! :

FIXMAPI Repair Tools diye bir uygulama buldum görev yöneticisinden onun dosya konumuna gittim. O .exe'yi silmeyi denedim ama olmadı Görev Yöneticisi'nden o exe'yi sonlandırıp sildim. PC'ye restart atttım. Finito! Her şey geçti ^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin virüs yemiş sanırım. Şu konudaki yazılımla bilgisayarını tara.

Trojan Temizleme Yazılımı

Bu hata ekranda iken Görev Yöneticisi'ni aç. Görev Yöneticisi'ni açmak için görev çubuğunu sağ tıklatın ve ardından Görev Yöneticisi'ni Başlat'ı tıklatın. Sonra hatayı veren programı göreceksin. Ayrıntılar'a Git de. Burada Exe dosyasını göreceksin. Dosya konumunu aç de ve dosyayı bul. Büyük ihtimalle bir virüs. Dosyayı Virustotal'e upload edip tarattır.

Bilgisayarda bir yavaşlama ya da bozukluk yok sadece sistem başlarken böyle bir hata benzer bir şey veriyor bunun sisteme zararı olur mu?

VirusTotal'e upload edip tarattırdım ama bir şey çıkmadı.

Hocam çok sağol sorunu çözdüm. FIXMAPI diye bir şey varmış onu sildim. Tüm olaylar düzeldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…