Windows 8 Explorer Kilitlenmesi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Windows 8 ile Explorer'de birçok sorunla karşılaşmaktayım. Bazen bir anda tüm simgeler gidiyor ve sağ tıkladığımda Explorer kilitleniyor. Görev yöneticisinden yeniden başlatıyorum ama sorun çözülmüyor. Bu sinir bozucu durum çok canımı sıkıyor sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Hatta aşağıdaki gibi hiçbir öge gözükmemeye başlıyor.

KLMCP ve KLMCP 64 Bit'i neden aynı anda kurduğunu anlayamadım. Keza Java da öyle. Bu yazılımların 64 Bit sürümlerini kurma. Office'in de 2010 sürümüne geçmeni şiddetle tavisye ederim. Word dosyalarını Notepad açarmış gibi açıyorsun. Comodo ile Bitdefender da çakışmıyordur umarım.

K-Lite Codec Pack'ın 64 Bit sürümü pek işe yaramıyor demiştiniz onu kaldırayım. Java'nın 64 Bit sürümü de mi bir işe yaramıyor ? Office 2010 işini araştıracağım. Comodo Dragon tarayıcı zaten. BitDefender yeterli olduğu için başka bir güvenlik yazılımı kurmadım bilgisayara.

Yakın zamanda bu konuyla bağlantılı bir konu daha açıldı. İnternetten bu konuya ulaşanlar için kolaylık olsun diye linkini veriyorum.

https://www.technopat.net/forum/windows-8/11204-cozuldu-windows-8-de-sag-tik-gec-geliyor.html

Sorunun sebebi bu konuda ortaya çıktı. BitDefender Internet Security ve Norton Internet Security bu sıkıntıya sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…