Y ygtdmrzz Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Dostlar sorum basit sayılır. Video'da 1.33'de çıkan seçeneklerden alttakini (sürücüyü tümüyle temizle) seçersem laptoptaki OEM key silinir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Dostlar sorum basit sayılır. Video'da 1.33'de çıkan seçeneklerden alttakini (sürücüyü tümüyle temizle) seçersem laptoptaki OEM key silinir mi?
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 27 Mayıs 2021 #2 Hayır. Cihazın arkasında etiket vardır zaten.
atacan57 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #3 Silineceğini sanmıyorum.
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 Genellikle OEM cihazlarda BIOS'a gömülü olur key ama yine de kenarda bir yerde saklamakta fayda var.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #5 CoffeeCake_AoE dedi: Genellikle OEM cihazlarda BIOS'a gömülü olur key ama yine de kenarda bir yerde saklamakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Sanırım Linux kullanıyorsunuz. Windows'tan linuxa geçmeli miyim sizce?
CoffeeCake_AoE dedi: Genellikle OEM cihazlarda BIOS'a gömülü olur key ama yine de kenarda bir yerde saklamakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Sanırım Linux kullanıyorsunuz. Windows'tan linuxa geçmeli miyim sizce?
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #6 Ardaa41 dedi: Sanırım Linux kullanıyorsunuz. Windows'tan linuxa geçmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Bence evet. Geçmenizi tavsiye ederim, alışırsanız linux'u windowstan daha avantajlı halde kullanabilirsiniz.
Ardaa41 dedi: Sanırım Linux kullanıyorsunuz. Windows'tan linuxa geçmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Bence evet. Geçmenizi tavsiye ederim, alışırsanız linux'u windowstan daha avantajlı halde kullanabilirsiniz.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #7 CoffeeCake_AoE dedi: Bence evet. Geçmenizi tavsiye ederim, alışırsanız Linux'u Windows'tan daha avantajlı halde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı daha uygundur? Hangisini tavsiye edersiniz?
CoffeeCake_AoE dedi: Bence evet. Geçmenizi tavsiye ederim, alışırsanız Linux'u Windows'tan daha avantajlı halde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı daha uygundur? Hangisini tavsiye edersiniz?
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #8 Ardaa41 dedi: Hangi dağıtımı daha uygundur? Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Linux Mint tavsiye ederim. Windows'a daha yakın bir kullanım deneyimi var hemde APT, diğer paket yöneticilerine göre kullanımı kolay.
Ardaa41 dedi: Hangi dağıtımı daha uygundur? Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Linux Mint tavsiye ederim. Windows'a daha yakın bir kullanım deneyimi var hemde APT, diğer paket yöneticilerine göre kullanımı kolay.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #9 CoffeeCake_AoE dedi: Linux Mint tavsiye ederim. Windows'a daha yakın bir kullanım deneyimi var hem de apt, diğer paket yöneticilerine göre kullanımı kolay. Genişletmek için tıkla... Discord'unuz var mı? Yardım edebilir misiniz bana?
CoffeeCake_AoE dedi: Linux Mint tavsiye ederim. Windows'a daha yakın bir kullanım deneyimi var hem de apt, diğer paket yöneticilerine göre kullanımı kolay. Genişletmek için tıkla... Discord'unuz var mı? Yardım edebilir misiniz bana?
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #10 Ardaa41 dedi: Discord'unuz var mı? Yardım edebilir misiniz bana? Genişletmek için tıkla... Tabii. SeNCeR#5659
Ardaa41 dedi: Discord'unuz var mı? Yardım edebilir misiniz bana? Genişletmek için tıkla... Tabii. SeNCeR#5659