M makarnasosu Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar, windows 8 formatı atıyorum USB'den windows kurulumunu yapıyor pc yeniden başlıyor ve kuruluma baştan başlıyor ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Arkadaşlar, windows 8 formatı atıyorum USB'den windows kurulumunu yapıyor pc yeniden başlıyor ve kuruluma baştan başlıyor ne yapmalıyım ?
M makarnasosu Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 Bir de şey diyeceğim yüklerken bir yer çıkıyor win 8 2 biriminde ve win 8 3 biriminde var hangisini seçeyim ? 3 birimindeyi seçtim ekrana cihazlar hazır duruma getiriliyor diyor sonra baştan başlıyor format ekranı çıkıyor ? Bunun için ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Bir de şey diyeceğim yüklerken bir yer çıkıyor win 8 2 biriminde ve win 8 3 biriminde var hangisini seçeyim ? 3 birimindeyi seçtim ekrana cihazlar hazır duruma getiriliyor diyor sonra baştan başlıyor format ekranı çıkıyor ? Bunun için ne yapmalıyım ?