T turandurna Hectopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. İlk başta USB ile yeni aldığım bilgisayarıma format atıcaktım fakat evde boş bir CD RW buldum ve USB ye gerek kalmayınca CD ile atmaya karar verdim. Aşağıdaki linkten Windows 8.1 ISO dosyasını indirdim. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Format CD'si nasıl hazırlanır yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2015
Merhaba arkadaşlar. İlk başta USB ile yeni aldığım bilgisayarıma format atıcaktım fakat evde boş bir CD RW buldum ve USB ye gerek kalmayınca CD ile atmaya karar verdim. Aşağıdaki linkten Windows 8.1 ISO dosyasını indirdim. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Format CD'si nasıl hazırlanır yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 2 Mart 2015 #2 InfraRecorder » Downloads InfraRecorder ile yazdır. Download InfraRecorder from SourceForge.net InfraRecoerder'ı aç kalıbı yazdır ile yazdır.
InfraRecorder » Downloads InfraRecorder ile yazdır. Download InfraRecorder from SourceForge.net InfraRecoerder'ı aç kalıbı yazdır ile yazdır.
U ultron Ziyaretçi 2 Mart 2015 #3 O CD değil... DVD diskle kuruluyor... CD RW diske sığmaz ve yazdıramazsın.