M Melik Erdem ÖZEN Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #21 Connor dedi: Sürücü kurma programlarını kullanmayı pek önermiyorum. AIDA64 ile HTML raporu oluşturun ve paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şu anda Aida 64 iniyor Aida 64 Raporu Report.htm (2,95 MB) - uploaded.net
Connor dedi: Sürücü kurma programlarını kullanmayı pek önermiyorum. AIDA64 ile HTML raporu oluşturun ve paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şu anda Aida 64 iniyor Aida 64 Raporu Report.htm (2,95 MB) - uploaded.net
M Melik Erdem ÖZEN Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #22 Silinen üye dedi: Erdem bey biz size raporu paylaşın diyoruz. Siz kendiniz farklı bir şey söylüyorsunuz. Bununla rapor oluşturup paylaşın. Aida64 HTML Raporu oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Report.htm (2,95 MB) - uploaded.net Paylaştım.
Silinen üye dedi: Erdem bey biz size raporu paylaşın diyoruz. Siz kendiniz farklı bir şey söylüyorsunuz. Bununla rapor oluşturup paylaşın. Aida64 HTML Raporu oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Report.htm (2,95 MB) - uploaded.net Paylaştım.
M Melik Erdem ÖZEN Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #23 Arkadaşlar ben bu sorunu 6 ay kadar idare ettim tek çözüm format kesinlikle başka bir çözümü yok bem formatı attım bahaneyle Windows 8.1 e formatladım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa kesinlikle emin olabilir formattan başka çözüm yok.
Arkadaşlar ben bu sorunu 6 ay kadar idare ettim tek çözüm format kesinlikle başka bir çözümü yok bem formatı attım bahaneyle Windows 8.1 e formatladım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa kesinlikle emin olabilir formattan başka çözüm yok.