Windows 8 GTA 4 Problemi - MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor

1 hafta oldu bilgisayarımı alalı. Windows 8 işletim sistemi var. Daha önce herhangi bir oyun deneyimim olmadı bu PC'de. Bugün (orijinal) GTA 4 yükledim. Gayet problemsiz yükleme tamamlandı fakat oyun açılmıyor. MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor. Sonrasında tık yok. Kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun. Birkaç yerde uyumsuzluk problemiyle ilgili şeyler okudum. Sağ tıklayarak uyumsuzluk sorununu gidermeyle de denedim fakat o da işe yaramadı. PC özelliklerine gelince ben bu işlerden pek anlamam. Bilgi olarak kıtım bu konuda ama aldığım PC SAMSUNG NP550P5C CORE İ7-3630QM 2.40GHZ-8 GB DDR3-1TB-15.6''-2GB GT650M-DVDRW/BR-BT-WIN8. Problem nedır acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 Altında GTA 4 açılmıyorsa yapılacaklar:

1- Games for Windows Live (GFWL) uygulamasını kaldırın ve CCleaner ile Registry'i temizleyin.
2- gfwlivesetupmin.exe dosyasını indirin
3- Kurun ve çalıştırın
4- GFWL'ı güncelleyin
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client adresinden çalıştırın (Adres değişik olabilir ama mantığı anladınız)
Şimdi deneyin çalışacaktır. Eğer hala çalışmazsa yapılacaklar:

1- Windows 8'i güncelleyin
2- Eğer GFWL Update yani güncelleme yapmadıysa buradan indirin ve manuel olarak güncelleyin.
3- Eğer GFWL hala güncellemediyse, indirdiğiniz güncellemeyi sağ tıklayıp Windows 7 uyumluluk modunda çalıştırın.

Bu sorununuzu çözecektir. GTA 4 ve daha doğrusu Games for Windows Live yüzünden kaynaklanan yaygın bir sorundur.

Ccleaner Güncel Sürüm: https://www.technopat.net/forum/sistem-araclari/13685-ccleaner-3-28-1913-a.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…