denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #1 Merhabalar, Hesap resmini değiştirmek istiyorum, böyle hatalar çıkıyor ; Kilit ekranını değiştirmek istiyorum, öylece dönüp duruyor. Bu arada, hesap ismimi nasıl değiştirebilirim ? Ve fareyi sağ köşeye getiriyorum, seçenekler çıkmıyor. Lütfen yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2014
Merhabalar, Hesap resmini değiştirmek istiyorum, böyle hatalar çıkıyor ; Kilit ekranını değiştirmek istiyorum, öylece dönüp duruyor. Bu arada, hesap ismimi nasıl değiştirebilirim ? Ve fareyi sağ köşeye getiriyorum, seçenekler çıkmıyor. Lütfen yardım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Nisan 2014 #2 Windows'u yenilemeniz lazım. Sorununuz baya var, hesap ismini Microsoft hesabı ile giriş yaptığınızdan oradaki adı alır. Bağlantıyı kesip local hesap açabilirsiniz.
Windows'u yenilemeniz lazım. Sorununuz baya var, hesap ismini Microsoft hesabı ile giriş yaptığınızdan oradaki adı alır. Bağlantıyı kesip local hesap açabilirsiniz.
adm123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2014 #3 Yerel hesaba geçerseniz bir sorun kalmaz bence.