RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Sizlere birkaç sorum olacaktı. Bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam Özür Dilerim. Oyun videosu çekmek için en iyi proğramlar nelerdir ? En yaygın olanı hangisidir ? Youtube'deki büyük kanallar oyun videosu çekerken hangi proğramları kullanıyor ? Yardımcı olan, olamayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Merhaba arkadaşlar. Sizlere birkaç sorum olacaktı. Bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam Özür Dilerim. Oyun videosu çekmek için en iyi proğramlar nelerdir ? En yaygın olanı hangisidir ? Youtube'deki büyük kanallar oyun videosu çekerken hangi proğramları kullanıyor ? Yardımcı olan, olamayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #2 Genelde Fraps kullanılır ama boyutu çok büyük tutuyor edit yapmadan önce. Nvidia ShadowPlay de olabilir.
Genelde Fraps kullanılır ama boyutu çok büyük tutuyor edit yapmadan önce. Nvidia ShadowPlay de olabilir.
Onur_Poyraz Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 39 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Teknikeri 21 Ağustos 2014 #3 Action öneririm. Kendi içinde video küçültme ve düzenleme için aracada sahip.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 21 Ağustos 2014 #4 Bandicam da kullanılır. Bandicam - Download Ayrıca: Www.bandicam.com Yazısını Silme | Technopat Sosyal
Bandicam da kullanılır. Bandicam - Download Ayrıca: Www.bandicam.com Yazısını Silme | Technopat Sosyal
Gökalp Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 95 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2014 #5 Open Broadcaster Software şuanlık en iyisi ...
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #6 Ben Bandicam öneririm. Kendim de Bandicam kullanıyorum.
Gökalp Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 95 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2014 #7 Ayrıca Oyuncuların Çoğu OBS Kullanıyor