Net framework 4.6'da kaldı 8'de. Sürücü desteği daha kötüdür, başlangıçta sağ üstte kapatma butonu çıkmıyor sanırım pc yi kapatmak için olan. Olmamış bir sistem gibi hissettiriyor 8.
Ha 2016 ltsb ikisini de ezer o ayrı.
.NET Framework 4.6'da kaldı 8'de. Sürücü desteği daha kötüdür, başlangıçta sağ üstte kapatma butonu çıkmıyor sanırım PC'yi kapatmak için olan. Olmamış bir sistem gibi hissettiriyor 8.
Ha 2016 LTSB ikisini de ezer o ayrı.
.NET Framework 4.6'da kaldı 8'de. Sürücü desteği daha kötüdür, başlangıçta sağ üstte kapatma butonu çıkmıyor sanırım PC'yi kapatmak için olan. Olmamış bir sistem gibi hissettiriyor 8.
Ha 2016 LTSB ikisini de ezer o ayrı.
Gördüğüm en stabil windows, başkaları da yararlansın istiyorum. 2026'ya kadar destek var, millet mesela esu bypass için illegal işler yapıyor W7'de. Gereksiz gereksiz işler.
Bu dayımız bana yardım etti, artık eski Dell bilgisayarım tertemiz. 7'den 8.1'e, 8.1'den de 2016 ltsb'ye geçtim. Windows'u etkinleştirin yazısı ve tema değiştirememe hariç harika bir olay. Eskiyen sistemlerin ilacı, kara gün dostu. Yağ gibi akıyor. 8.1 tamamen işkenceymiş.
Gördüğüm en stabil Windows, başkaları da yararlansın istiyorum. 2026'ya kadar destek var, millet mesela esu bypass için illegal işler yapıyor W7'de. Gereksiz gereksiz işler.