Windows 8 ile gelen laptopa lisanslı Windows kurma

Yusufoz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Asus bir laptopum var ve W8 ile geldi. Üzerinde CD vs. birşey yoktu. Kutuda driver bile yoktu. Öğrendim ki bilgisayarı sıfırlayınca kendisi otomatik driverleri kuruyor. UEFI tabanlı kurulum yapacağım ama bu windows un iso dosyasını alamıyorum ki. Alsam bile kurunca o otomatik driver kurma olayının gideceğini düşünüyorum. Bana bir yardımcı olabilirseniz sevineceğim. W8 in iso dosyasına erişmek ve olan lisanslı windows umu kullanmaya devam etmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgisayarında Recovery olabilir. Bunu kullanmak için Charm Bar Ayarlar > Ayarlar > Bilgisayar ayarlarını değiştir > Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma.

Buradaki seçeneklerden Windows'u sıfırlayabilirsin.

Alternatif olarak kendin de temiz bir 8.1 kurabilirsin. Burada hem indirme bağlantıları hem de UEFI kurulum rehberi mevcut:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Sürücülerin kurulumu da videoda anlatılmakta ki zaten 8.1 sürücüleri kendi kurmakta.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı