Windows 8 ile gelen notebooka orijinal Windows yükleme

Hayırlı akşamlar herkese. Laptopum Windows8 ile geldi. Fakat bunun üzerine defalarca format attım. Windows 7 kurdum, sonrasında 10 kurdum, sonrasında performans alamadığım için tekrar 7'ye döndüm. Sorum şu ki ben bu laptopa tekrardan 8 kursam orijinal olarak kurulum yapılabilir mi? Elimde ne Key var ne CD. Microsoft download uygulaması vardı Recep Baltaş'ın paylaştığı. Onun ile orijinal Windows 8 indirip kursam OEM'de ki ürün anahtarı ile orijinal kurulum yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yapabilirsiniz, çünkü OEM keyler, anakarta gömülü geliyor. Tek PC'de kullanılabiliyor.

Yorum için teşekkürler hocam. Laptop 8 ile geldi yalnız 8.1 ile değil. 8 indirsem 8.1 e yükseliyormu güncelleştirmelerden? Birde 8 in hangi sürümü olduğunu da hatırlayamıyorum muhtemelen en düşük sürümüdür ama onu öğrenmemin bir yolu varmıdır acaba?

Win+R ile "çalıştır" menüsüne gelin. "winver" yazıp entera basın. Sürümünüzü öğreneceksiniz.
Ama sürüm ile ürün anahtarı arasında bir bağlantı yok. Windows 8 - 8.1 olayı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Win+R ile "çalıştır" menüsüne gelin. "winver" yazıp entera basın. Sürümünüzü öğreneceksiniz.
Ama sürüm ile ürün anahtarı arasında bir bağlantı yok. Windows 8 - 8.1 olayı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Ustam şuan windows 7 kurulu yalnız. Ben OEM'deki orjinal key'e ve sürüme nasıl ulaşabilirim onu soruyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı