yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 12 Eylül 2015 #1 Laptopa format atmam gerekiyor. Sistemde Windows 8 orijinal kurulu idi. Format attım. 8.1 kurdum. Fakat BIOS'a gömülü kayıt anahtarını kabul etmedi. Önce 8 sonra sonra 8.1'e yükseltme yapmayı düşünüyorum.
Laptopa format atmam gerekiyor. Sistemde Windows 8 orijinal kurulu idi. Format attım. 8.1 kurdum. Fakat BIOS'a gömülü kayıt anahtarını kabul etmedi. Önce 8 sonra sonra 8.1'e yükseltme yapmayı düşünüyorum.
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #2 Windows 8 Buradan indireceğiniz araç ile indirebilirsiniz.
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 12 Eylül 2015 #3 8.1 elimde var zaten bana 8 gerekli. Yine de sağol.
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #4 Windows 8 ISO indir : Windows 8 ISO dosyasını legal / orjinal olarak nereden indirebilirim? Hocam şu konuyu inceler misiniz? Bu arada keye ihtiyacınız olucak.
Windows 8 ISO indir : Windows 8 ISO dosyasını legal / orjinal olarak nereden indirebilirim? Hocam şu konuyu inceler misiniz? Bu arada keye ihtiyacınız olucak.
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 12 Eylül 2015 #5 Teşekkürler. Bu işime yaradı. -Mustafa- dedi: Windows 8 ISO indir : Windows 8 ISO dosyasını legal / orjinal olarak nereden indirebilirim? Hocam şu konuyu inceler misiniz? Bu arada keye ihtiyacınız olucak. Genişletmek için tıkla... Yok buda işe yaramadı maalesef. Anahtarı kabul etmiyor ve 8.1 de geçerli değil mesajı veriyor.
Teşekkürler. Bu işime yaradı. -Mustafa- dedi: Windows 8 ISO indir : Windows 8 ISO dosyasını legal / orjinal olarak nereden indirebilirim? Hocam şu konuyu inceler misiniz? Bu arada keye ihtiyacınız olucak. Genişletmek için tıkla... Yok buda işe yaramadı maalesef. Anahtarı kabul etmiyor ve 8.1 de geçerli değil mesajı veriyor.