hadimli-42010 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #1 BIOS'tan DVD-CD data'sını ayarlamam rağmen bır turlu kurulum baslamadı. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2016
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 31 Ağustos 2016 #2 BIOS'da ilk sırada Windows'un kurulacağı SSD yada HDD olsun. Kurulum için bilgisayarı yeniden başlatırken BOOT menüsüne girip DVD'yi seçin. Bu arada USB kullanarak Windows'u kurarsanız daha hızlı bitecektir işlem. Ayrıca Windows 10 64 bit öneriyorum.
BIOS'da ilk sırada Windows'un kurulacağı SSD yada HDD olsun. Kurulum için bilgisayarı yeniden başlatırken BOOT menüsüne girip DVD'yi seçin. Bu arada USB kullanarak Windows'u kurarsanız daha hızlı bitecektir işlem. Ayrıca Windows 10 64 bit öneriyorum.
6 60993 Hectopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 Çözümler 1 31 Ağustos 2016 #3 Birisi dedi: BIOS'da ilk sırada Windows'un kurulacağı SSD yada HDD olsun. Kurulum için bilgisayarı yeniden başlatırken BOOT menüsüne girip DVD'yi seçin. Bu arada USB kullanarak Windows'u kurarsanız daha hızlı bitecektir işlem. Ayrıca Windows 10 64 bit öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Bende usb ile format atmanızı tavsiye ederim iso dosyasını usb belleğinize yazdırın sonra boot tuşu ile bilgisayarı usb bellekten başlatın. Eğer rufus ile iso dosyasını yazdırırsanız boot işleminden sonra bir tuşa basmanız gerekiyor.
Birisi dedi: BIOS'da ilk sırada Windows'un kurulacağı SSD yada HDD olsun. Kurulum için bilgisayarı yeniden başlatırken BOOT menüsüne girip DVD'yi seçin. Bu arada USB kullanarak Windows'u kurarsanız daha hızlı bitecektir işlem. Ayrıca Windows 10 64 bit öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Bende usb ile format atmanızı tavsiye ederim iso dosyasını usb belleğinize yazdırın sonra boot tuşu ile bilgisayarı usb bellekten başlatın. Eğer rufus ile iso dosyasını yazdırırsanız boot işleminden sonra bir tuşa basmanız gerekiyor.