Emrecan54 Kilopat Katılım 31 Mart 2013 Mesajlar 149 Yer Sakarya 29 Haziran 2013 #1 Bilgisayara kurulu windows 8'i İSO yapıp yani kurulum dosyası haline getirebilir miyiz ? Setup dosyası gibi.
Bilgisayara kurulu windows 8'i İSO yapıp yani kurulum dosyası haline getirebilir miyiz ? Setup dosyası gibi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Haziran 2013 #2 Windows, sisteme özel kurulan bir işletim sistemidir. Bu yüzden ISO yapamazsınız.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2013 #3 Sysprep diyorum abi. İşletim sistemini donanımdan bağımsız tutabiliyorsun ve sistemin imajını diğer bilgisayarlara kurabiliyorsun.
Sysprep diyorum abi. İşletim sistemini donanımdan bağımsız tutabiliyorsun ve sistemin imajını diğer bilgisayarlara kurabiliyorsun.
Emrecan54 Kilopat Katılım 31 Mart 2013 Mesajlar 149 Yer Sakarya 30 Haziran 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Windows, sisteme özel kurulan bir işletim sistemidir. Bu yüzden ISO yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... İnternette haziran 2013 güncel Windows 8 gibi İSO'lar var. Bu adamlar bunu nasıl yapıyorlar ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2013
Recep Baltaş dedi: Windows, sisteme özel kurulan bir işletim sistemidir. Bu yüzden ISO yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... İnternette haziran 2013 güncel Windows 8 gibi İSO'lar var. Bu adamlar bunu nasıl yapıyorlar ?
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2013 #5 Berkan ÖZGAN dedi: Sysprep diyorum abi. İşletim sistemini donanımdan bağımsız tutabiliyorsun ve sistemin imajını diğer bilgisayarlara kurabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bundan kastın Norton Ghost vs gibi ise diğer bilgisayarda kullanamassın o imajı. Sürücü nedenli mavi ekran alırsın. - - - Güncellendi - - - 54ke dedi: İnternette haziran 2013 güncel Windows 8 gibi İSO'lar var. Bu adamlar bunu nasıl yapıyorlar ? Genişletmek için tıkla... 3. Parti programlarla Windows 8 ISO'suna entegre ediyorlar güncelleştirmeleri. Kurulu güncen bir Windows'un imajını almıyorlar.
Berkan ÖZGAN dedi: Sysprep diyorum abi. İşletim sistemini donanımdan bağımsız tutabiliyorsun ve sistemin imajını diğer bilgisayarlara kurabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bundan kastın Norton Ghost vs gibi ise diğer bilgisayarda kullanamassın o imajı. Sürücü nedenli mavi ekran alırsın. - - - Güncellendi - - - 54ke dedi: İnternette haziran 2013 güncel Windows 8 gibi İSO'lar var. Bu adamlar bunu nasıl yapıyorlar ? Genişletmek için tıkla... 3. Parti programlarla Windows 8 ISO'suna entegre ediyorlar güncelleştirmeleri. Kurulu güncen bir Windows'un imajını almıyorlar.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Temmuz 2013 #6 Berkan ÖZGAN dedi: Sysprep diyorum abi. İşletim sistemini donanımdan bağımsız tutabiliyorsun ve sistemin imajını diğer bilgisayarlara kurabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Sen denedin mi bunu ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2013
Berkan ÖZGAN dedi: Sysprep diyorum abi. İşletim sistemini donanımdan bağımsız tutabiliyorsun ve sistemin imajını diğer bilgisayarlara kurabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Sen denedin mi bunu ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 1 Temmuz 2013 #7 Ben daha önce denedim. Slipstream deniliyor by işleme genelde.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2013 #8 member13 dedi: Sen denedin mi bunu ? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim eğitimlerde öğrenmiştim.
member13 dedi: Sen denedin mi bunu ? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim eğitimlerde öğrenmiştim.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Temmuz 2013 #9 Burak Alkan dedi: Ben daha önce denedim. Slipstream deniliyor by işleme genelde. Genişletmek için tıkla... Google ile araştırayım.
Burak Alkan dedi: Ben daha önce denedim. Slipstream deniliyor by işleme genelde. Genişletmek için tıkla... Google ile araştırayım.