É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #1 https://www.technopat.net/forum/windows-8/15933-windows-8-64-bit-msdn-surumu.html Bu konudaki linkleri indirdim. Klasöre çıkarttım fakat USB belleğe yazarken böyle bir hata veriyor: Unhandled Exceptation. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2013
https://www.technopat.net/forum/windows-8/15933-windows-8-64-bit-msdn-surumu.html Bu konudaki linkleri indirdim. Klasöre çıkarttım fakat USB belleğe yazarken böyle bir hata veriyor: Unhandled Exceptation.
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #2 Daha yeni yaptım bu işlemi hiçbir hata vermedi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2013
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #3 Nasıl yaptın. Anlatırsan sevinirim.
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #4 Recep beyin dediği gibi yapacaksın. Programı indirip flaş belleğini seçmen lazım. Ondan sonra ISO dosyasını atacaksın. Ondan sonra o işleme başlayacak zaten olmuyor ise bir problem vardır.
Recep beyin dediği gibi yapacaksın. Programı indirip flaş belleğini seçmen lazım. Ondan sonra ISO dosyasını atacaksın. Ondan sonra o işleme başlayacak zaten olmuyor ise bir problem vardır.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #5 Acaba Net framework le ilgili bişeymi ?
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #6 Birde ImgBurn bu programı kullanarak yapmaya çalış olmaz ise yardımcı olurum. ImgBurn bu siteden indirebilirsin.
Birde ImgBurn bu programı kullanarak yapmaya çalış olmaz ise yardımcı olurum. ImgBurn bu siteden indirebilirsin.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #7 O programla DVD'ye yazmıştım fakat yine olmamıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2013
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #8 BIOS'dan ayarlarını yapman lazım yaptıktan sonra gene olmuyor ise Recep beye bir danış istersen.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #9 Mustafa Soylu dedi: BIOS'dan ayarlarını yapman lazım yaptıktan sonra gene olmuyor ise Recep beye bir danış istersen. Genişletmek için tıkla... Ne ayarlarını yapmalıyım ?
Mustafa Soylu dedi: BIOS'dan ayarlarını yapman lazım yaptıktan sonra gene olmuyor ise Recep beye bir danış istersen. Genişletmek için tıkla... Ne ayarlarını yapmalıyım ?
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #10 First boot sıralamasında en başa DVD'den yapacaksan DVD'yi flaş bellekten yapacaksan USB-CDROM seçeneğini en başa getirmen lazım.
First boot sıralamasında en başa DVD'den yapacaksan DVD'yi flaş bellekten yapacaksan USB-CDROM seçeneğini en başa getirmen lazım.