É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #11 Mustafa Soylu dedi: first boot sıralamasında en başa DVD den yapacaksan DVD'yi flaş bellekten yapacaksan USB-CDROM seçeneğini en başa getirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Orda bir problem yok ben dosyayı USB ye yazamıyorum.
Mustafa Soylu dedi: first boot sıralamasında en başa DVD den yapacaksan DVD'yi flaş bellekten yapacaksan USB-CDROM seçeneğini en başa getirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Orda bir problem yok ben dosyayı USB ye yazamıyorum.
B Berke Geyik Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #12 Aynı sorun bende de olmuştu. Bittorrent'i açın ve indirdiğiniz torrrenti kaldırın. Daha sonra USB'ye yazma işlemini tekrar başlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2013
Aynı sorun bende de olmuştu. Bittorrent'i açın ve indirdiğiniz torrrenti kaldırın. Daha sonra USB'ye yazma işlemini tekrar başlatın.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #13 Berke Geyik dedi: Aynı sorun bende de olmuştu. Bittorrent'i açın ve indirdiğiniz torrrenti kaldırın. Daha sonra USB'ye yazma işlemini tekrar başlatın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim yok yine olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2013
Berke Geyik dedi: Aynı sorun bende de olmuştu. Bittorrent'i açın ve indirdiğiniz torrrenti kaldırın. Daha sonra USB'ye yazma işlemini tekrar başlatın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim yok yine olmuyor.
B Berke Geyik Ziyaretçi 20 Nisan 2013 #14 Émir Ünér dedi: Kardeşim yok gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... Klasöre çıkarttıktan sonra, klasörün içindeki .iso dosyasını seçeceksin yazmak için. Bu yaptıkların olmuyorsa Bittorent'i kapatıp dene.
Émir Ünér dedi: Kardeşim yok gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... Klasöre çıkarttıktan sonra, klasörün içindeki .iso dosyasını seçeceksin yazmak için. Bu yaptıkların olmuyorsa Bittorent'i kapatıp dene.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 20 Nisan 2013 #15 Berke Geyik dedi: Klasöre çıkarttıktan sonra,klasörün içindeki .iso dosyasını seçeceksin yazmak için. Bu yaptıkların olmuyorsa Bittorent'i kapatıp dene. Genişletmek için tıkla... Bittorenti sildim. Bilgisayara reset attım gene aynı hata veriyor.
Berke Geyik dedi: Klasöre çıkarttıktan sonra,klasörün içindeki .iso dosyasını seçeceksin yazmak için. Bu yaptıkların olmuyorsa Bittorent'i kapatıp dene. Genişletmek için tıkla... Bittorenti sildim. Bilgisayara reset attım gene aynı hata veriyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Nisan 2013 #16 O program XP'de çalışmıyor olabilir. Bu zamana kadar XP kullanman ilginç. Şu programla dene USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat
O program XP'de çalışmıyor olabilir. Bu zamana kadar XP kullanman ilginç. Şu programla dene USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 21 Nisan 2013 #17 Recep Baltaş dedi: O program XP'de çalışmıyor olabilir. Bu zamana kadar XP kullanman ilginç. Şu programla dene USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat Genişletmek için tıkla... Recep abi Windows 7 bilgisayarımda da denedim olmadı. Dosyaları sildim tekrar indiriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2013
Recep Baltaş dedi: O program XP'de çalışmıyor olabilir. Bu zamana kadar XP kullanman ilginç. Şu programla dene USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat Genişletmek için tıkla... Recep abi Windows 7 bilgisayarımda da denedim olmadı. Dosyaları sildim tekrar indiriyorum.