Windows 8 ISO nereden bulunur?

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Sanal makineye deneme amaçlı kuracağım da Windows 8 ISO'su bulamadım. Bilen varsa atabilir mi?

Hocam site güvenilir mi? Bilgisayar uyarı veriyor güvenli değil diye.

Hocam yükleyen kişiye bağlı. Siz inidreceğiniz ISO'nun yorumlarına bakın, eğer olumusuz bir şey yoksa yükleyin. Ben Windows XP ISO'sunu o yöntem ile indirdim

Hocam yükleyen kişiye bağlı. Siz inidreceğiniz ISO'nun yorumlarına bakın, eğer olumusuz bir şey yoksa yükleyin. Ben Windows XP ISO'sunu o yöntem ile indirdim
Hocam bu siteden diğer Windows sürümlerin ISO sunu bulabilir miyiz? Mesela Vista ya da XP?

Hocam bu siteden diğer Windows sürümlerin ISO sunu bulabilir miyiz? Mesela Vista'ya da XP?

Hocam dediğim gibi ben buldum. Burası çok büyük bir kütüphane, her türlü internet tarihi burada dönüyor. Ama önemli olan güvenli yükleyicileri bulmak

Hocam dediğim gibi ben buldum. Burası çok büyük bir kütüphane, her türlü internet tarihi burada dönüyor. Ama önemli olan güvenli yükleyicileri bulmak
Tamam sabah indireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…