Windows 8 Kapanmama Sorunu

Makaleler
51
Daha fazla  
Win 8 Pro 32 bit yüklü bilgisayarda Başlangıçtan kullanıcı hesabına gelip oturumu kapatıp gelen yeni pencerede ''Bilgisayarı kapat'' sekmesine tıklıyorum fakat bilgisayar kapanmıyor, kalıyor öyle. Ayrıca bazen donmalar oluyor. Tam o donma sırasında ya da bilgisayar kapanmadığı esnada HDD'nin önündeki sürekli yanıp sönen ışık sürekli yanmaya başlıyor ve bilgisayardan ses gelmeye başlıyor. Ta ki o ses kesilene kadar donuyor bilgisayar. Ses kesilince ve ışın yanıp sönmeye başlayınca düzeliyor tekrar ama bu sadece pc açıkken olan donmalar için. Bilgisayar kapanırken bu sorun hep var hep ışık yanıyor ve ses geliyor PC'den kapanmıyor kalıyor öyle. Sizce sorun nedir? Hdd ve işletim sistemi ile alakalı sorun mu var?

Dediklerinizi yaptım güncelleme yapıldı setup bitti fakat donma ve bilgisayar kapanmama sorunu devam ediyor. Bilgisayarı kapat basınca monitör kapanıyor lakin kasa kapanmıyor o yanıp sönen ışık hep yanmaya başlıyor kalıyor kasa öyle kapanmıyor. ?

Siz bilgisayarı uyku moduna alıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Recep abi ''başlangıç-ayarlar-güç-bilgisayarı kapat'' yapıyorum ama kapanmıyor işte?

- - - Güncellendi - - -

Sadece kapanmama sorunu da değil birde donma, durma hataları oluyor. Mesela film izliyordum bir süre sonra ''windows media player'' çalışmayı durdurdu hatası verdi, internette video izlerken ''eklenti çalışmayı durdu hatası'' ya da bilgisayarda bir program, uygulama açınca ''yanıt vermiyor'' hatası gibi sürekli hatalar alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…