M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2013 #1 Evet arkadaşlar hepimizin bildiği gibi başlat menüsü yok ama bulduğum çözümü sizinle paylaşıyorum. 1-)Start8 adlı programı indiriyoruz ve aşağıdaki adımları uyguluyoruz. 2-)Start8 nasıl kurulur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Evet arkadaşlar hepimizin bildiği gibi başlat menüsü yok ama bulduğum çözümü sizinle paylaşıyorum. 1-)Start8 adlı programı indiriyoruz ve aşağıdaki adımları uyguluyoruz. 2-)Start8 nasıl kurulur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Haziran 2013 #2 Bırakalım da insanlar şu Başlat Menüsü illetinden kurtulsun
Ali Konuk Kilopat Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 245 Yer İstanbul 28 Haziran 2013 #3 Baya bir zamandır başlat menüsü görmemiştim. Ne kadar gereksiz olduğunu bir kez daha anladım.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Haziran 2013 #4 Yokluğuna alışmam bir gün ya sürdü ya sürmedi.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2013 #5 Ben bir ara Windows 8'den Windows 7'ye döndüm kullanamadım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Haziran 2013 #6 Başlangıç ekranını kaldırıp Başlat menüsü getirmek hangi aklın ürünüdür? Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi?
Başlangıç ekranını kaldırıp Başlat menüsü getirmek hangi aklın ürünüdür? Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi?