K Kadıköy Ziyaretçi 1 Haziran 2015 #1 Windows 8 kodunu Windows 10 Preview sürümüne girmiştim kabul etmişti. Buradan mantıkla kabul eder diyebilir miyiz?
Windows 8 kodunu Windows 10 Preview sürümüne girmiştim kabul etmişti. Buradan mantıkla kabul eder diyebilir miyiz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Haziran 2015 #2 Silinen üye dedi: Windows 8 kodunu Windows 10 Preview sürümüne girmiştim kabul etmişti. Buradan mantıkla kabul eder diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Takipte olduğun kişiye cevabı verdim onu örnek alabilirsin.
Silinen üye dedi: Windows 8 kodunu Windows 10 Preview sürümüne girmiştim kabul etmişti. Buradan mantıkla kabul eder diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Takipte olduğun kişiye cevabı verdim onu örnek alabilirsin.
K Kadıköy Ziyaretçi 1 Haziran 2015 #3 Murat5038 dedi: Takipte olduğun kişiye cevabı verdim onu örnek alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben de o cevabı görüp bu mesajı yazdım zaten. Bu bir cevap olmadı bana.
Murat5038 dedi: Takipte olduğun kişiye cevabı verdim onu örnek alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben de o cevabı görüp bu mesajı yazdım zaten. Bu bir cevap olmadı bana.
dosh Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 279 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #4 Bende takipte kalayım
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Haziran 2015 #5 Silinen üye dedi: Ben de o cevabı görüp bu mesajı yazdım zaten. Bu bir cevap olmadı bana. Genişletmek için tıkla... O zaman cevabı başka yerde arayın. Hangi cevabı almak istiyorsanız. Açıkca cevabı yazdım okuyun.
Silinen üye dedi: Ben de o cevabı görüp bu mesajı yazdım zaten. Bu bir cevap olmadı bana. Genişletmek için tıkla... O zaman cevabı başka yerde arayın. Hangi cevabı almak istiyorsanız. Açıkca cevabı yazdım okuyun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Temmuz 2015 #7 Pek sanmıyorum kodun doğrudan çalışacağını. Ama upgrade ederken sistemdeki kodu kontrol edip geçerli ise kabul edecektir. Temiz kurulumda girince kabul etmeyebilir.
Pek sanmıyorum kodun doğrudan çalışacağını. Ama upgrade ederken sistemdeki kodu kontrol edip geçerli ise kabul edecektir. Temiz kurulumda girince kabul etmeyebilir.