Windows 8 kullanan var mı?

Microsoft resmi indirme bağlantılarını sunmuyor fakat şu siteye bakabilirsiniz.
.

Nazar değdirdim. Site Mega'ya atıyor dosya büyük olduğu için de Premium istiyor.
Bakılırsa galiba herkesin okulunda şu an şu Vestel tahtalar var ama orijinal olarak Win 8.1 için olan etiketler duruyor üzerlerinde. Galiba bizim tahtamızda 7 kuruluydu ama 8.1 etiketi vardı arkada.
Bizimkinde 8.1 vardı. Bilişim hocası 10 kurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakılırsa galiba herkesin okulunda şu an şu Vestel tahtalar var ama orijinal olarak Win 8.1 için olan etiketler duruyor üzerlerinde. Galiba bizim tahtamızda 7 kuruluydu ama 8.1 etiketi vardı arkada.

Bizim akıllı tahta da Windows etiketi göremedim fakat şöyle bir şey var, iş yerinde kullandığımız laptopun işlemci ve grafik kartıyla okulda ki işlemci ve grafik kartı çok benzer. Casper Nirvana.

Var. Hatta kendisi bu forumdan birisi. Şimdi adını bilmiyorum fakat birini görmüştüm Windows 8'i kullanan.

Var. Hatta kendisi bu forumdan birisi. Şimdi adını bilmiyorum fakat birini görmüştüm Windows 8'i kullanan.
Hocam bende birisini görmüştüm sosyalde. Hatta birisi neden 8.1 kullanmıyorsun demişti o da sistemim kasıyor demişti. Tarayıcı ve sistem bölümünde Windows 8 yazıyordu.

Nasıl kullanıyorsunuz dokunmatik ekranda? Windows tuşu bile yok. Çok zor olur.
Doğru hatırlıyorsam sağ taraftan parmağınızı hızlıca sola doğru hareket ettirince yandan bir menü çıkıyor ve oradan arama, başlat menüsünü açma ve ayarlara girme gibi işlemleri yapabiliyordunuz. Normal 8'de var mıydı bilmiyorum ama Windows 8.1'de var. Windows 8'de de vardır diye düşünüyorum.

@berat3636 bir ara meraktan tahtanın sökülüşünü izlemiştim orada görmüştüm Windows 8 yazısını.

Evet. Akıllı tahtaların vazgeçilmezi. 10'a geçince öğretmenler şaşırıyor.
Bu konuyu açan ben bu satırları sanal makinada kullandığım Windows 8 ile yazıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…