Windows 8 kurma sorunu - Your PC needs to restart

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Windows 8 kurmayı denedim geçenlerde, Windows'un amblemi gözüktükten hemen sonra "your pc need restart power" gibi şeyler yazıyor sol üst tarafta. Belki DVD bozuktur diye tanıdığım birinin bilgisayarında denedim, onda kurulumu rahatça yaptı.

Sistemim ise:

• İntel Pentium 4 3.00ghz ,
  • 1.50gb ddr ram,
  • 256mb nvidia 5500 ekran kartı,
  • hdd 80 gb.

Sistemimde yetmiyordur diye düşünüyorum, bu konu hakkında cevap verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler , 32 bit kurmaya çalışıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Verdiğiniz linkte usb ile boot etmek var illa ki usb kullanmam mı gerekiyor.

BIOS ayarlarına fabrika ayarlarına geri döndür diyerek denesem düzelme ihtimali olurmu bir faydası olur mu yani bios ile ilgisi olabilir mi ?

- - - Güncellendi - - -

Video'yu izledim sadece kurulum başlarını , ben bios'dan ilk açılışı optik sürücü olarak seçiyorum daha sonra ise Windows 8'in teması o pencere resmi gözüküyor biraz bekliyor ve daha sonra ise sol üstte your pc need restart diyor altındada değişik sayı ve harflerin birde parameters error gibi birşey diyor . Yani kuruluma geçmiyor , dediğim gibi dvd bozuk sandım ilkten fakat bozuk değil çalışıyor.

Usb boş olmak zorundamı öyle birşey duymuştum sanki ? belleğimin içinde programlar varda ama windows dosyasını atıcak kadarda boş yer var.

- - - Güncellendi - - -

İnternetten buldum hatanın resmini , windows pencere resminden sonra bu hata çıkıyor karşıma.

USB'den başlattım kurulumu , windows resminde 2,3 dakika bekledi öncesinde bu olmuyordu , en sonda ise Error code : 0x0000000A hatası verdi öncesinde bu hata : 0x0000005D idi. hatanın tamamı : Your PC needs to restart , please hold down the power button
Error code : 0x0000000A
0xFFFFFFF6
0x0000001F
0x00000000
0x80F604AB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…