Windows 8 kurulurken "the product key entered does not match" hatası

Görkem Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8'e geçmek istiyorum. Format atarken dil ülke vs seçtiğim yerden sonra 'the product key entered does not match any of the Windows images available for installation' hatasını veriyor. Nasıl çözebilirim? (8.1 değil)

Bu sorunu gidermek için, senaryo için geçerli olan aşağıdaki yöntemlerden birini kullanın: Sistemde bir unattend dosyası, sürüm yapılandırması (eı. CFG) dosyası veya ürün kimliği (PID.txt) dosyası varsa, ürün anahtarını şu şekilde değiştirin: Yüklemeye çalıştığınız medya için doğru olanı.

Pid dosyasını ben eklemiştim bir videoda anlatıyordu format içindeki Source bölümüne dil İngilizce bu arada yaptım olmadı dediğin şeyi.

Bu Key'i kullanarak etkinleştirmeyi atlayabilirsiniz.

Hiç ürün anahtarı sormuyor ki direkt Next dedikten biraz sonra hata veriyor kapatmak zorunda kalıyorsun.

Hocam bu laptop 8 için üretilmiş zaten ilk geldiğinde 8 idi bende geri dönüp performans farkı olacak mı görmek istiyorum.

Windows 8 aşırı sorunlu ve çok kötü bir performansa sahipti. Zaten çok kısa bir süre sonra 8.1 çıktı. Şu an Windows 8'in desteği yok.

Windows 8 aşırı sorunlu ve çok kötü bir performansa sahipti. Zaten çok kısa bir süre sonra 8.1 çıktı. Şu an Windows 8'in desteği yok.

Doğrudur hocam ben denemek istiyorum.

Yardımcı olabilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…