Windows 8 Lisansı Görmüyor

CpLScarlet

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, benim anakarta gömülü Windows 8 lisansım var ama internetten indirdiğim Windows 8.1 Single Laungue CD'ye yazdım ve bir türlü lisansımı görmüyor. PC yanında gelen Windows 8 CD'si görüyor ama bu CD görmüyor, ne yapabilirim? Lisansı yazıyorum onu da kabul etmiyor.

Lisansın Single Language lisansı mı?

Benim de vardı aynı sorun. Hakan bey inşallah olur da Windows 10'a güncelleyebilirim. Yoksa elimde Dreamspark lisansı var ona da Windows 10 gelmedi. Anakarttaki Windows 8 lisansını bir türlü okutamamıştım.

Ek olarak ilk yüklendiği dil fark eder mi? Yani benim aldığım laptop ABD'den alınma ve Türkçe indirirsem kabul eder mi lisansı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan RWEverything'in sisteminize uygun olan sürümünü indirip anakarta gömülü şifreyi görebilirsiniz.

Programı açıp ACPI Table altından MSDM'ye tıklarsanız şifreniz en altta yazıyor.

Single Languege için fark ediyor olabilir Microsoft müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
İndirirken hangi dilde indirmek istediğiniz soruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…