Windows 8 logosundan sonra 2-3 saniye siyah ekran var

kemaltahir

Hectopat
Merhaba, önceden hiç böyle birşey yoktu. Windows 8 başlarken dönen imleçten hemen sonra kullanıcı adım görünüyor ve masaüstü geliyordu. Şimdi imleçten hemen sonra siyah ekran geliyor, 2-3 saniye bekleyip masaüstüne geçiyor. Kullanıcı adı, hesap ile uğraşmıştım onlardan sonra böyle oldu sanırım. Sistemde SSD var. Sizce ilk hali gibi olması için ne yapmalıyım? Aslında bu sorun değil ama o saniyelik siyah ekran hoş olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bu sorun değil ki herkesin olabiliyor, benim bile bilgisayarda hdd var temiz kurulum yaptığımda bile siyah ekranda bekliyordu, sen yine de sistem bakımını yap ve msconfigden kimi uygulamaları devre dışı bırak.

Aynı sorun bende de vardı iki ekran kartı mevcut bilgisayarımda. Nvidia'yı kaldırdım sorun çözüldü tekrar yükledim yine aynı sorunu yaşadım iki ekran kartı arasında ki geçişten dolayı oluyor o süre zarfı bence.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı