Windows 8 Mavi Ekran

Dynamic

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gölcük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar resimdeki hatayı almaktayım.Bilgisayarı sıfırladım windows 8 üzerinden ilk zamanki haline çevirdim öncedende çevirmiştim ancak hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Daha yeni birkaç program kurdum ve hiç belli olmayan bir zamanda bilgisayar donuyor ve 2-3dk beklememle birlikte bu ekran karşıma geliyor.
hgrz2.jpg

Buyrun buda Minidump dosyam.

033114-40265-01.rar — Яндекс.Диск 
Resimi ben çekmedim hatayı desteklemek amacıyla attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramlar çöp olması imkansız çünkü hiçbir sorun yoktu daha öncedende 2 kere sistemi sıfırladım bu 3. sıfırlayışım. Windows'um orjinal olduğu için attığınız linkten windows 8 i kurmak istemiyorum. Ayrıca pc yi alalı 1,5 ay oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramlar çöp olması imkansız çünkü hiçbir sorun yoktu daha öncedende 2 kere sistemi sıfırladım bu 3. sıfırlayışım.Windows'um orjinal olduğu için attığınız linkten windows 8 i kurmak istemiyorum.Ayrıca pc yi alalı 1,5 ay oldu.

O zaman kendi serialinizle lisanslayın sorun olmayacaktır.

Evet windows update'den güncelleme yaparken birkaç sıkıntı yaşandı ama daha sonra bütün sürücüleri yükledim.Hiçbir güncelleme gözükmüyor şuan.Driver Booster programı ilede sürücü güncellemelerini yaptım şuan bütün sürücüler güncel. 
O zaman kendi serialinizle lisanslayın sorun olmayacaktır.

Kendi Serial'ıma nereden bakabilirim acaba?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı