K ksbrky Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #1 Battlefield 4 oynarken mavi ekran verdi. İlk kez mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Battlefield 4 oynarken mavi ekran verdi. İlk kez mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 23 Mayıs 2014 #11 Sen böyle gayet iyi diyorsun ama Microsoft güncellemeleri spor olsun diye çıkartmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS K ksbrky Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #12 İbrahim Yıldırım dedi: Sen böyle gayet iyi diyorsun ama Microsoft güncellemeleri spor olsun diye çıkartmıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın abi Ama açıkcası uğraşmak istemedim şu anda sağlam gözüküyor. Bir daha versin anında 8.1 güncelleyeceğim Çok sağolasın. Artı 0 Eksi
İbrahim Yıldırım dedi: Sen böyle gayet iyi diyorsun ama Microsoft güncellemeleri spor olsun diye çıkartmıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın abi Ama açıkcası uğraşmak istemedim şu anda sağlam gözüküyor. Bir daha versin anında 8.1 güncelleyeceğim Çok sağolasın.