Merhaba değerli technopat üyeleri. Ben windows 8 kullanıcısıyım internetteki bazı yorumlar beni düşündürdü ben windows 8 taraftarıyım ama bazı arkadaslar tamamen 7yi öneriyor siz değerli üyelerinde yorumlarını almak istedim. Teşekkürler..
Merhaba;
Windows 8 ile devam et, kimin ne dediğine aldırış etme. Windows 8.1 gelmiş geçmiş en stabil en gelişmiş işletim sistemidir. Windows 7 önerenler 8'i kullanmamıslardır bile. Cahil çok malesef.
Windows 7'yi önerenler ya cahil, ya da ileriye bakışlı olmayan kişilerdir. Windows 8.1, kurarak hem güvenlik, hem hız, hem de kalite ve performans sağlayacağın dan şüpheniz olmasın. İyi akşamlar.
Windows 7: en güzel en tam işletim sistemi olmasına rağmen seni yarı yolda bırakabiliyor.
Windows8: yeni metro arayüzü sayesinde herkesi şaha kaldıran işletim sistemi ama bug çiftliği gibi bir şey. Aynı vista gibi güncellemelerle ayakta duruyor.
Sana önerim Recep Abi'nin verdiği linkteki tabi işlemcin 64 bit destekliyorsa Windows 8.1 indir kur ve rahatina bak.
İnan ki windows 8'den daha yeni güzel tasarimlar geldi. Denetim masasi'nin yarisindan fazlasi bilgisayar ayarlari bölümüne geçti falan. Daha bir çok yenilik ve artik başlat menüsüde var. Cok iyi. Güncellemeleri yap mutlaka ama.