X xraider774 Ziyaretçi 29 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar bilgisiyarım windows 98'de daha çok verim veriyor, 8'de ise niye böyle? Bi de kartuşu renkli aldım bilgisayar kasıyor :S
Arkadaşlar bilgisiyarım windows 98'de daha çok verim veriyor, 8'de ise niye böyle? Bi de kartuşu renkli aldım bilgisayar kasıyor :S
S semihsatiroglu Ziyaretçi 29 Temmuz 2013 #2 xraider774 dedi: Arkadaşlar bilgisiyarım windows 98de daha çok verim veriyor 8 de ise niye böyle bide kartuşu renkli aldım bilgisayar kasıyor :S Genişletmek için tıkla... Şaka Yapıyor olmalısın
xraider774 dedi: Arkadaşlar bilgisiyarım windows 98de daha çok verim veriyor 8 de ise niye böyle bide kartuşu renkli aldım bilgisayar kasıyor :S Genişletmek için tıkla... Şaka Yapıyor olmalısın
S semihsatiroglu Ziyaretçi 29 Temmuz 2013 #4 xraider774 dedi: niye şaka falan yapıyım burda? Genişletmek için tıkla... Anladım sen hatayı renklı kartus alarak yapmıssın bence. Sıyah kartus alsaydın boyle bır problem olmazdı buyuk ıhtımal
xraider774 dedi: niye şaka falan yapıyım burda? Genişletmek için tıkla... Anladım sen hatayı renklı kartus alarak yapmıssın bence. Sıyah kartus alsaydın boyle bır problem olmazdı buyuk ıhtımal
X xraider774 Ziyaretçi 29 Temmuz 2013 #5 semihsatiroglu dedi: anladım sen hatayı renklı kartus alarak yapmıssın bence sıyah kartus alsaydın boyle bır problem olmazdı buyuk ıhtımal Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarım niye windows 98'de daha iyi oluyor ve yazdırmaya başlayınca çok donuyor? Bi de kartuşum biterse bilgisayarın yanma ihtimali var mı?
semihsatiroglu dedi: anladım sen hatayı renklı kartus alarak yapmıssın bence sıyah kartus alsaydın boyle bır problem olmazdı buyuk ıhtımal Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarım niye windows 98'de daha iyi oluyor ve yazdırmaya başlayınca çok donuyor? Bi de kartuşum biterse bilgisayarın yanma ihtimali var mı?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2013 #6 Beyin özürlü müsün ? Yoksa işin gücün yok milletle dalga mı geçiyorsun ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Temmuz 2013 #7 Hespalar silnmiştir. Technopat İnci sözlük değildir. Yeni hesap açabilirsiniz.