Windows 8 Microsoft şifresi yerine başka şifre kullanma

EMREAS.DFG.H

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8 in ilk kurulumunda şifre oluşturmak istiyormusun sorusuna evet dedim istediğim şifreyi koydum. Sonra sanırım skype için mail adresimi girdim. Sonraki açılışlarda bana mail adresimin şifresini sormaya başladı. Eskisi gibi istediğim şifreyi nasıl koyabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç kısmından hesap isminin yazılı olduğu sağ üstte yer vardır. Oraya tıkla. ''Hesap resmini değiştir'' seçeneğine tıkla. Sonra ''Hesabınız'' kısmı geleektir. Üstte mail adresinizin altında''Bağlantıyı Kes'' seçeneğine vardır. Ona basın. Tekrar hesap şifrenizi sorar. Şifreyi girin ve ''İleri'' seçeneğine basın. Bilgisayar artık Microsoft hesabından yerel hesaba geçer. Artık bilgisayarınıza yeni şifre atayabilirsiniz.

Hesap resmini değiştir dediğimde bilgisayar ayarları diye bir pencere görev çubuğuna geldi. Tıklıyorum tam ekran olur olmaz yine aşağı iniyor . Görev çubuğunda ben kapamadıkça kalıyor. Bu sorun skype kurarkende olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…