M Magiatrix Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 128 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2014 #1 Windows 8 Movie Maker ve Media Player gibi diğer programlar çalışmayı durdurduruyor. Arkadaşlar yardım eder misiniz? Son Update yaptıktan öncede sonrada vardı?
Windows 8 Movie Maker ve Media Player gibi diğer programlar çalışmayı durdurduruyor. Arkadaşlar yardım eder misiniz? Son Update yaptıktan öncede sonrada vardı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Eylül 2014 #2 Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\Programlar kısmından onarım yapmayı deneyin. Ardından Download K-Lite Codec Pack Full ilgili codeci yükleyip sistemi yeniden başlatıp son durumu bildirin.
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\Programlar kısmından onarım yapmayı deneyin. Ardından Download K-Lite Codec Pack Full ilgili codeci yükleyip sistemi yeniden başlatıp son durumu bildirin.
M Magiatrix Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 128 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2014 #3 Bu Şey Geldi Ne Diyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2014
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Eylül 2014 #4 Evet diyip kuruluma devam edin.
M Magiatrix Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 128 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2014 #5 Hayır.Hala Aynı Hatayı Veriyor.Avi Dosyası oynatamıyormu Media Player? Birde Movie Makerda Oynatıyordu Eskiden. Ama Şimdi Olmuyor Özür Dilerim. Düzeltme Mp4 Dosyanın uzantısı.
Hayır.Hala Aynı Hatayı Veriyor.Avi Dosyası oynatamıyormu Media Player? Birde Movie Makerda Oynatıyordu Eskiden. Ama Şimdi Olmuyor Özür Dilerim. Düzeltme Mp4 Dosyanın uzantısı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Eylül 2014 #6 Media Player Classic'te .avi dosyalarını açıyor mu ? Ayrıca K-Lite kurulumundan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı ?
Media Player Classic'te .avi dosyalarını açıyor mu ? Ayrıca K-Lite kurulumundan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı ?
M Magiatrix Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 128 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2014 #7 Başlatmayı Düşündüm Fakat Video Yüklüyorum. Yükleme Bitince Reset Atacağım Classicte deneyeceğim Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2014