A Anıl Sezer Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #31 uzalan dedi: Aynısı, heh o işte aynısı kaynımda da var Ben de denedim olmuyor arkadaş... Genişletmek için tıkla... Ben denedim,deniyorum,deniycem,denemeliyim... Olucak ama eminim.
uzalan dedi: Aynısı, heh o işte aynısı kaynımda da var Ben de denedim olmuyor arkadaş... Genişletmek için tıkla... Ben denedim,deniyorum,deniycem,denemeliyim... Olucak ama eminim.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Nisan 2013 #32 Başka KMS suncusu deneyin.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2013 #34 Saat ve tarihi doğru ayarla. Eğer kod girdiysen bilgisayarı yeniden başlat tarih saat kontrolünü yap tekrar kodları sırayla gir.
Saat ve tarihi doğru ayarla. Eğer kod girdiysen bilgisayarı yeniden başlat tarih saat kontrolünü yap tekrar kodları sırayla gir.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2013 #36 En son kodu girdiğinde aldığın hatayı aldın mı, bilgisayarım sağ tık özelliklere baktın mı etkinleştirildi yazıyor mu?
En son kodu girdiğinde aldığın hatayı aldın mı, bilgisayarım sağ tık özelliklere baktın mı etkinleştirildi yazıyor mu?
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 8 Nisan 2013 #37 Anilsezer28 dedi: Etkinleştirilmiş. 05.10.2013'e kadar. Genişletmek için tıkla... Das ist gut...
A Anıl Sezer Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #38 uzalan dedi: Das ist gut... Genişletmek için tıkla... Ganz so...
Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 9 Nisan 2013 #39 Windows 8 Ekinleştirme.rar — Yandex.Disk
A Anıl Sezer Ziyaretçi 9 Nisan 2013 #40 Berkan ÖZGAN dedi: En son kodu girdiğinde aldığın hatayı aldın mı, bilgisayarım sağ tık özelliklere baktın mı etkinleştirildi yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Abi tarih bile vermiş
Berkan ÖZGAN dedi: En son kodu girdiğinde aldığın hatayı aldın mı, bilgisayarım sağ tık özelliklere baktın mı etkinleştirildi yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Abi tarih bile vermiş