GkhnHsklt Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #11 Yedeği bilgisayara kurma hakkında hiç konu yokmu burada sıkıntı çıkmasın şimdi
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2015 #12 Acronis True İmage ile yükleyebileceğin .tib uzantılı bir dosya oluşuyor. Yani .iso dosyası değil. Benim aldığım yedekte .tib dosyası var.
Acronis True İmage ile yükleyebileceğin .tib uzantılı bir dosya oluşuyor. Yani .iso dosyası değil. Benim aldığım yedekte .tib dosyası var.
F fatih52 Ziyaretçi 3 Ocak 2015 #13 GkhnHsklt dedi: Yedeği bilgisayara kurma hakkında hiç konu yokmu burada sıkıntı çıkmasın şimdi Genişletmek için tıkla... Yedeğini aldığın sistemi tekrar aynı sisteme mi kurmak istiyorsun ?
GkhnHsklt dedi: Yedeği bilgisayara kurma hakkında hiç konu yokmu burada sıkıntı çıkmasın şimdi Genişletmek için tıkla... Yedeğini aldığın sistemi tekrar aynı sisteme mi kurmak istiyorsun ?
GkhnHsklt Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #14 Bende iki tane aynı pc var diğerinde w7 var diğerinde orjişnal w8. Ben orjinal w8'i, W7 olan pc'ye atmak istiyorum çaresi olmadıgından backup olabileceğini düşündüm
Bende iki tane aynı pc var diğerinde w7 var diğerinde orjişnal w8. Ben orjinal w8'i, W7 olan pc'ye atmak istiyorum çaresi olmadıgından backup olabileceğini düşündüm
GkhnHsklt Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #15 beyler yardım edin )