Windows 7'nin desteğini getirmenin bir yolu yok mu sanırım şirketlerde falan Windows 7 kullanıyolarmış belirli bir ücret karşılığında desteği sürdürüyolarmış ve bunu ücretsiz şekilde yapmanın bir yolu varmış sanırım bir konuda görmüştüm ama pek hatırlamıyorum doğruda olmayabilir.
Windows 7'nin desteğini getirmenin bir yolu yok mu sanırım şirketlerde falan Windows 7 kullanıyolarmış belirli bir ücret karşılığında desteği sürdürüyolarmış ve bunu ücretsiz şekilde yapmanın bir yolu varmış sanırım bir konuda görmüştüm ama pek hatırlamıyorum doğruda olmayabilir.
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. Select file :: Windows 8 :: Turkish
files.rg-adguard.net
Bu dizinde dosya adına tıklayın SHA-1 değerinin ne olduğunu da görürsünüz. Eşleşiyorsa orjinaldir.
Şu dizin de aynı işi görüyor.
Windows 8 (multiple editions) (x64) - DVD (Turkish)
www.heidoc.net
Ayrıca dosyayı bulmak için;
Bu sitelerden dosya adını alıp aratırsanız sonuç elde edilir + olarak SHA-1 değerini de aratırsanız yine linklere ulaşmak mümkün olur.
Bu iki dosyayı indirin. rar'dan iso dosyasını çıkarın.
Bu ikisinin olduğu dizine SVF eXtractor (svfx).exe dosyasını da indirin veya kopyalayıp çalıştırın.
tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso dosyasını Extract tuşuna basarak elde edebilirsiniz. Sonrasında SHA-1 taraması yapılır