B BYRED Ziyaretçi 14 Mayıs 2014 #1 Merhaba. Windows 8 pro x64 kullanıyorum. .Netframwork sorunu yaşıyorum. İnternetteki bütün çözümleri nerdeyse denedim fakat olumlu sonuç alamadım nasıl yükleyebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2014
Merhaba. Windows 8 pro x64 kullanıyorum. .Netframwork sorunu yaşıyorum. İnternetteki bütün çözümleri nerdeyse denedim fakat olumlu sonuç alamadım nasıl yükleyebilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mayıs 2014 #3 Ben de onu soracaktım, nasıl bir sorun? Ben ortada bir sorun göremiyorum.
B BYRED Ziyaretçi 14 Mayıs 2014 #4 Recep Baltaş dedi: Ben de onu soracaktım, nasıl bir sorun? Ben ortada bir sorun göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanal pc'ye 7 yükleyerek halletim abicim netframework isteyen programları onda kullanırım.
Recep Baltaş dedi: Ben de onu soracaktım, nasıl bir sorun? Ben ortada bir sorun göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanal pc'ye 7 yükleyerek halletim abicim netframework isteyen programları onda kullanırım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mayıs 2014 #5 Bu bir çözüm değil, geçici çözüm. Hatayı belirtirsen ya da ekran görüntü verirsen yardımcı olabiliriz bu tür durumlarda.
Bu bir çözüm değil, geçici çözüm. Hatayı belirtirsen ya da ekran görüntü verirsen yardımcı olabiliriz bu tür durumlarda.
B BYRED Ziyaretçi 14 Mayıs 2014 #6 Framework isteyen programı açtığımda böyle bir hata alıyorum.. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2014 #7 Bu özelliği indir ve yükle diyeceksin, bu kadar basit
B BYRED Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #8 Recep Baltaş dedi: Bu özelliği indir ve yükle diyeceksin, bu kadar basit Genişletmek için tıkla... Öyle kolay olmuyor abi neyse çözmüştüm zaten iyi günler
Recep Baltaş dedi: Bu özelliği indir ve yükle diyeceksin, bu kadar basit Genişletmek için tıkla... Öyle kolay olmuyor abi neyse çözmüştüm zaten iyi günler
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Mayıs 2014 #9 Bende gayet de öyle kolay oluyor. Yükle diyorum ve internete bağlı isem indirip yüklüyor. Bu her defasında da böyle oldu.
Bende gayet de öyle kolay oluyor. Yükle diyorum ve internete bağlı isem indirip yüklüyor. Bu her defasında da böyle oldu.