S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 8 Haziran 2013 #1 Durup dururken bu hatayı aldım. Bu hata ile karşılaşan varsa çözümü için bilgi verebilir mi teşekkürler.
Durup dururken bu hatayı aldım. Bu hata ile karşılaşan varsa çözümü için bilgi verebilir mi teşekkürler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Haziran 2013 #2 Resimli şekilde Paylaşırsan iyi olur. Mavi Ekranda alıyorsan " .... "Şeklinde C:windows/minidump klasörünü rarlayıp bize gönder.
Resimli şekilde Paylaşırsan iyi olur. Mavi Ekranda alıyorsan " .... "Şeklinde C:windows/minidump klasörünü rarlayıp bize gönder.
S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 9 Haziran 2013 #3 Pardon. Haklısınız mavi ekran verdi yazmayı unutmuşum . Sürücüleri güncelledim bakalım tekrar yaparsa yazarım.
Pardon. Haklısınız mavi ekran verdi yazmayı unutmuşum . Sürücüleri güncelledim bakalım tekrar yaparsa yazarım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Haziran 2013 #4 C:\Windows\Minidump klasörünü yollarsanız inceleyebiliriz.