Windows 8 onarma hatası: Bu seçenek seçtiğiniz işletim sisteminde desteklenmiyor

ghostfalcon

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
MEKATRONİK MÜHENDİSİ
Arkadaşlar pc yi onarmak için usb yi takiyorum ama bu seçenek seçtiğiniz sisteminde desteklenmiyor diyor. Bilenler var mı acaba ?

1414599344313.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 pro kullanıyorum usb de iste bir çoğu var. Yani o diskten yükledim ne yapabilirim acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleğinize sadece Windows 8 Pro'nun iso dosyasını yazdırın. Aşağıdaki video size yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anladım birde benim laptopum 3 senelik vede bios da bir değişiklik yapamıyorum win8 nasıl kurdun dersen farklı bir bilgisayara laptop hdd sini takıp formatı ona attım size sorum ben bios kilidini nasıl kaldırabilirim laptopum hp pavilion dv7 6000st

benim laptop analartımın bios'u kısıtlandırılmış yani geniş çaplı bir ayar yapamıyorum.Bunun için win8 i kurmakta zorluk yaşadım kısacası yükleyemedim hata verdi,bende farklı bir pc den laptop hdd me yükledim bu şekilde çalıştırdım. Ben bios ayarlarını yapabilirmiyim kısıtlandırmayı nasıl kaldırırım diye soruyorum ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı