Windows 8 PC Boot Sorunu

Erdem anıl

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
ogrenci
Arkadaşlar bugün tozları temizlemek için pc yi açtım ve biraz kablolarla oynadım.
Sonra chasis yazan bir yerde bir parça vardı minicik. Onu çıkardım ve geri taktım.

Sonra PC'yi açmayı denedim ama söyle bir hata verdi:
Bilmemne boos button please press button fln dedi her tuşa bastığımda aynı yazı yazıyordu.

Sonra HDD'nin sata kablolarinin yerini felan değiştirdim ama yinede olmadı. Sonra Bios'dan bootsa girdim ve 1. Sıraya uefi yaZan windows yuklu diski getrirdim ve tekrar başladım.

Bu sefer az önceki hatayi vermedi ama girerken kişisel pc niz bir hatayla karşılaştı diyor ve otomatik onarim yapıyo sonra otomatik onarim başarısız oldu diyor.

En son reset atma seçeneğine tıkladım ama yinede başlamadı.

Sistemim=
  • 8gb 1600mhz ram
  • İ7 3770
  • Win8
  • 7200rpm 1tb hdd
  • Gt630
  • P8h77 anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada bir soru yok ki. Tamamen saçmalamışsın. Kadın programında ne söylediği belli olmayan teyzeler gibi bişeyler zırvalamışsın. Şu sorunun adam gibi bi anlat, hatalarını da "bilmemne" demek yerine doğru düzgün yaz da bi çözüm bulalım.

Sen daha soru sormayı beceremiyorsun ki verdiğimiz cevabı anlayasın.

Windows bootloader onarımı için bu konuya bakabilirsin:

Windows 8 ve 8.1'de Bozulan UEFI Bölümünü Düzeltme » Technopat

ya da:

Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor » Technopat

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı