G garagalem Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, bir linkte Windows 8 Pro CD Key demekte. CD Key nedir bilmiyorum fakat size danışıyorum. Bu ürün ile windows'u orijinal edebilir miyim? Şu anda sağ altta build falan yazmakta ürün: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Ucuz key bulabilirseniz linkini atar mısınız? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar, bir linkte Windows 8 Pro CD Key demekte. CD Key nedir bilmiyorum fakat size danışıyorum. Bu ürün ile windows'u orijinal edebilir miyim? Şu anda sağ altta build falan yazmakta ürün: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Ucuz key bulabilirseniz linkini atar mısınız? Teşekkürler.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #2 G2A illegal bir site değil. Bu key ile büyük ihtimalle yapabilirsin ama korsan etkinleştirme yaptıysan tekrar format gerekebilir.
G2A illegal bir site değil. Bu key ile büyük ihtimalle yapabilirsin ama korsan etkinleştirme yaptıysan tekrar format gerekebilir.
G garagalem Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #3 Korsan etkinleştirme olduğu nereden belli olur hocam? Bir de CD key diyor sadece CD kuranlar için mi oluyor acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2014
Korsan etkinleştirme olduğu nereden belli olur hocam? Bir de CD key diyor sadece CD kuranlar için mi oluyor acaba?
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #4 İşletim sistemini kurarken etkinleştirme programı kullandıysan korsandır. O key'i kurarken yazıyorsun. CD ile ilgili değil. Temiz kurulum öneririm.
İşletim sistemini kurarken etkinleştirme programı kullandıysan korsandır. O key'i kurarken yazıyorsun. CD ile ilgili değil. Temiz kurulum öneririm.