RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #1 Merhaba değerli Technopat üyeleri. Başlıkta da gördüğünüz gibi Windows 8 Pro 64 Bit kullanıyorum. Sistemim için önerebileceğiniz Mac teması var mı ? Not: Sosyalde Recep abinin bir arkadaşa önerdiği Temayı indirmeyi denedim ama indiremedim Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2014
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Başlıkta da gördüğünüz gibi Windows 8 Pro 64 Bit kullanıyorum. Sistemim için önerebileceğiniz Mac teması var mı ? Not: Sosyalde Recep abinin bir arkadaşa önerdiği Temayı indirmeyi denedim ama indiremedim Teşekkürler.
bravehear Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #2 Bence mac teması yerine mac os kur. Çünkü bazı temalar taraycı yazılarını degiştirip oyunlarda sorun çıkartıyor ama eğer indirmek istersen : OS X Mavericks Transformation Pack 3.1 | Theme My PC den indire bilirsin Xp,7, 8 ve 8.1 için uyumludur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2014
Bence mac teması yerine mac os kur. Çünkü bazı temalar taraycı yazılarını degiştirip oyunlarda sorun çıkartıyor ama eğer indirmek istersen : OS X Mavericks Transformation Pack 3.1 | Theme My PC den indire bilirsin Xp,7, 8 ve 8.1 için uyumludur.