Windows 8 Pro ISO dosyası

• Konuyu başlatan 3mr4h
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.215

3mr4h

Hectopat
Windows 8 Pro orijinal ürün anahtarım var. 31 Ocak 2013 'e kadar ücretsiz olarak Media Center'a güncelleme işlemi gerçekleştirdim. Şimdi tekrar Windows 8 veya 8.1'e geri dönebilmek için iso dosyasına ihtiyaç duydum. Microsoft'un sitesindeki indirme yardımcısı ile bir türlü indirme işlemi başlatılamıyor. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan veya benim içinde bulunduğum durumdan en kolay kurutma yolunu bilen varsa yardımlarını rica ediyorum. Bu haldeyken Media Center satın almanın bir yolu varsa bunu da öğrenmek isterim. Şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemi yapmaya niyetlendim nasipse şimdi deneyeceğim.... Çalışan bir Ürün anahtarı ile kurulumu tamamlayıp sonrasında kendi ürün anahtarım ile Windows 8.1 'i etkinleştirebileceğim değil mi ?

Bu sabah,vermiş olduğunuz bağlantıdaki yandex diske yüklü iso ile denedim. Ürün anahtarımı kabul etmedi. Aynı başlıkta bazı arkadaşlar Yandex Disk'deki sürümün RTM olmadığından bahsetmiş bununla ilgisi olabilir mi ? Bu arada elimdeki Ürün anahtarı Geçtiğimiz yılki kampanya ile aldığım 29 TL 'lik yükseltme Anahtarı.

Microsoft Türkiye'ye ile iletişime geçtim. Yaklaşık 1 saat boyunca uzak masaüstü bağlantısı ile sorunumu çözmeye çalıştılar. Fakat başarılı olamadılar. Vermiş oldukları tavsiyeler ile Windows 7 kurulu bir bilgisayarda yükseltme asistanı ile işlemi denedim. Sonuç alamadım. Vermiş oldukları bağlantılar ile bir kaç indirme ve yükseltme asistanları ile de sonuca ulaşamadım. İnternetten bulduğum Windows 8.1 RTM sürümü ile ve geçerli bir ürün anahtarı ile 8.1 'i kurdum. Sonrasında kendi ürün anahtarım ile etkinleştirdim. Sorunumu bu şekilde çözüme ulaştırabildim. Microsoft Türkiye sabah saatlerinde yeniden arayıp ilgilendi ürünümü etkinleştirdiğimi kendilerine bildirdim. Kontrolleri sağladılar. Her hangi bir sorunla karşılaşmadık. Ama yine de uygun bir zamanda kendime Windows 7 yükseltme asistanı ile Microsoft serverlarından 8.1 yüklemem gerektiğini bildirip e-postama indirme linkleri yolladılar. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı