Windows 8 PRO Orijinal

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Bilgisayarları Windows 8'e geçirmeyi düşünüyorum fakat yeni bir bilgisayar satın almadığım içi fiyatı uygun yükseltme seçeneklerinden yararlanamıyorum. 79 TL'ye yükseltme seçeneği sunulmuş. 5 yükseltme lisansıyla sınırlıymış. Aklıma takılan soru şu oldu. Mesela bilgisayarı yeniden yüklemek istediğimde her seferinde lisans haklarımdan birisini tükenecek mi ? Ya da daha uygun bir yükseltme seçeneği var mı ?

ASUS ET2400IGTS için Windows 8 yükseltme danışmanını çalıştırdığımda bazı dikkat etmem gereken noktalar vurgulanmış.

Kişisel bilgisayarınızın bellenimi Güvenli Önyükleme'yi desteklemediğinden, bunu Windows 8'de kullanamayacaksınız.

Bunlar herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?

Bir diğer sorum ise Toshiba A350-22Z ve Toshiba A200-1AH ile bir driver sorunu yaşayıp yaşamayacağım. Windows 7 için hazırlanmış tüm driverlar Windows 8'de stabil çalışacak mı ? Windows 8 yükseltme danışmanını kullanarak bunu tespit edebilir miyim ?

Sıkıntı yok. Bellenim dediği BIOS/ Firmware. Güvenli önyükleme önemli bir özellik değil...

Daha önce dediğim gibi ben çok eski bir Toshiba PC'ye Windows 8 kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Microsoft, üreticilerle çalışıp Windows için özel sürücüler hazırlatmış. Windows 7 sürücülerini kullanmıyor...

Peki her yeniden yükleme olayında 5 hakkımdan birisi gidecek mi ? 3 bilgisayara yükleyeceğim için kalan haklar benim için önemli Bu konuda bir bilginiz var mı ? Ya da Microsoft'u arayıp bilgi mi istemeliyim ?

(Lütfen dikkat: Kurallara uygun en fazla 5 PC kayıt ettirebilirsiniz. Her PC'yi ayrı ayrı kayıt ettirmeniz gerekecektir.)

29 TL olan kampanyadan ben de yararlanacağım, Windows'un da söylediği gibi 5 bilgisayar kayıt ediliyor. 5 bilgisayarı geçtiğin zaman Windows 8 etkinleştirme programı kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…