Windows 8 "Realtek HD Audio Sürücüsü kurulumu yapılamadı"

Fxall

Hectopat
Daha fazla  
Ben bundan 2 veya 1 yıl önce bilgisayarımdan kötü ses çıkıyor diye ses driverini sildim ve yüklemeye çalışırken hata veriyor. Ben böyle işlerden pek anlamadığım için 1 veya 2 sene hiç bişey yapmadan durdum. Format mı atmam gerekiyor veya atmadan da halledilebiliyor mu?

Veren hata:

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin kurmaya çalıştığın çok eski bir sürüm. Hatayı araştırmayacağım şuan ama güncel versiyonu kurmaya çalış.

Realtek : 6.0.1.8176

Senin kurmaya çalıştığın çok eski bir sürüm. Hatayı araştırmayacağım şuan ama güncel versiyonu kurmaya çalış.

Realtek : 6.0.1.8176
Denedim senin verdiğin sürümü yine aynı hatayı verdi. Ve başka sürümleride denedim yine aynı hatayı verdi.

O zaman şu şekilde yükle. O zaman da sorun verir ise hata kodundan yola çıkarak sorunu kökünden çözmeyi dene.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya hatayı kökten bulup birşeyler yapıcağım yada uğraşmadan format atıcam yardım ettiğin için teşekkür ederim ama olmadı.

Bilgisayarın Samsung mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…