P pcislocked Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #41 İşte benim dediğim onun biraz daha dipteki versiyonu Orada bakarsan bilgisayarı yenile, sıfırla yazar gelişmiş seçeneklerde yani Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
İşte benim dediğim onun biraz daha dipteki versiyonu Orada bakarsan bilgisayarı yenile, sıfırla yazar gelişmiş seçeneklerde yani
Ahmet Tosun Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #42 İşte ordanda diyince medya yok hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
P pcislocked Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #43 Format CD'sini takıp öyle tıklayın format cd si istiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Ahmet Tosun Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #44 Evt onu takıyorum. Kişisel bilgisayarı etkilemeden yenileye basınca bütün programlarıda siliyor ama orda programları etkilemiyecek diyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Evt onu takıyorum. Kişisel bilgisayarı etkilemeden yenileye basınca bütün programlarıda siliyor ama orda programları etkilemiyecek diyor ?
P pcislocked Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #45 Dosyaları etkilemeyecek diyor. Bir daha okuyun bence. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Ahmet Tosun Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #46 Bu hata eskiden calışıyordu ve hiç bir dosyayı silmiyordu. Gereksiz kalıntıları siliyordu ne olduysa şimdi calışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Bu hata eskiden calışıyordu ve hiç bir dosyayı silmiyordu. Gereksiz kalıntıları siliyordu ne olduysa şimdi calışmıyor.
P pcislocked Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #47 Bilmiyorum aklıma daha birşey gelmiyor Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Ahmet Tosun Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #48 Yine de yardımların için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Temmuz 2014 #49 Ahmet Tosun dedi: O linktekini de indirip yükledim bir fark görmedim aynı hatalar yinede vardı. Genişletmek için tıkla... Hangi hatalar ? Hataları söylersen çözeriz. Recovery bölümü bence gereksiz bir bölümdür. Ahmet Tosun dedi: Ne yalan söyleyim bu işlerden anlamıyorum kardeşim. Laptopum sıfır. Bir de aygıt yönetiçisine baktımda kameramı bulamadım . Genişletmek için tıkla... Çünkü kameran güç tasarrufu için Fn + Fx tuşu ile devreye giriyor. Aldığın cihazın kullanma kılavuzunu bi okusaydın...
Ahmet Tosun dedi: O linktekini de indirip yükledim bir fark görmedim aynı hatalar yinede vardı. Genişletmek için tıkla... Hangi hatalar ? Hataları söylersen çözeriz. Recovery bölümü bence gereksiz bir bölümdür. Ahmet Tosun dedi: Ne yalan söyleyim bu işlerden anlamıyorum kardeşim. Laptopum sıfır. Bir de aygıt yönetiçisine baktımda kameramı bulamadım . Genişletmek için tıkla... Çünkü kameran güç tasarrufu için Fn + Fx tuşu ile devreye giriyor. Aldığın cihazın kullanma kılavuzunu bi okusaydın...