Windows 8 rezalet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onur0676

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben windows xp kullanıyordum fakat bir forumda herkez windows 8 geç felan dedi bende bu gün yükledim windows 8 i resmen rezalet xp de rahatlıkla oynadığım oyunlar kasıyor lafta herkez windows 8 in daha hızlı olduğunu söylüyor. Benden tavsiye boşverin windows 8 i. Oyun dışında internet felan hızlı sadece oyunda böyle.
Kasan oyunun özellikleri:

Önerilen Özellikler
  • CPU: 2,4 Ghz
  • RAM: 1 Gb
  • Video Kartı en az 256 MB RAM ile
Benim sistem özelliklerim:
  • CPU: 2.5 ghz
  • Ram:1 Gb
  • Video kart:502 mb

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sistemim şöyle:
  • Pentium 4 631 3.0ghz Ht 775 lga
  • 2x 1gb ddr2 ram
  • 80gb hdd
  • 1gb Nvidia gt440 ekran kartı

Windows 8.1.1 çok stabil ve hızlı hiç bir oyunda sıkıntı çekmedim ve oyunların tamamı korsan gel-gelelim performansa.
Windows 7 Most Wanted 2012 oyununda kasma varken, Win 8.1.1 sağolsun kasmalar yok ve sıkıntısız oyunumu oynuyorum.

Yahu şu win8'e çamur atmayı bırak! XP ile mutluluklar size!

O sistemle ne bekliyorsun. Xp iyidir o sisteme. Windows 8 yükleyince Battefield 4'ü falan ultra da falan oynayacağını mı sandın? Herkes memnum.

8.1 Kur. RAM Berbat. RAM Al sırf Metro ve masaüstü bile 1 GB Yiyor bazen. Sen XP Devam et.

Hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte?

Oyunlarda XP nin kullandığı miktar ile Windows 8'in kullandığı miktar aynı değil . Oyunlarda WİN 8 her zaman daha fazla ram ister . Ramini yükselt.

Hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte?
1280x1024 min -da Win7 - 7fps ye zor çıkarken Win8.1 -13 ila 25 arası fps veriyor. Gayet tatmin edici, onuda söyleyim ki, işletim sistemi de korsan. Korsanın fps ye bağlantısı yok bence nede oyun oynatmamağa:D:D:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı